Η στιγμή της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου -Το σπριντ του εκτελεστή [βίντεο]

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Ιανουρίου του 2018, έξω από τα γραφεία της επιχείρησης του στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Η κάμερα κατέγραψε την άφιξη των δραστών στο σημείο και στα 29 δευτερόλεπτα του βίντεο φαίνεται πως πρόκειται για επαγγελματίες εκτελεστές. Οι δύο δράστες καταφτάνουν μόλις το θύμα βγαίνει από τα γραφεία της εταιρείας του, χωρίς τον προσωπικό του φρουρό, και επιχειρεί να μπει στο θωρακισμένο ΙΧ του. 
Σε εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα ο εκτελεστής κατεβαίνει από τη μοτοσικλέτα που οδηγεί ο συνεργός του και με το καλάσνικοφ στα χέρια διανύει τρέχοντας μια απόσταση περίπου 60 μέτρων σε μόλις 9 δευτερόλεπτα, κρατώντας το καλάσνικοφ.
Αμέσως πυροβολεί το θύμα - υπενθυμίζεται πως άδειασε το γεμιστήρα – και στη συνέχεια ανεβαίνει στη μοτοσικλέτα που οδηγεί ο συνεργάτης του και εξαφανίζονται. 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!