Επεισόδια στην Πανεπιστημίου μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών - Μία σύλληψη

Επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα επί της οδού Αμερικής, στην πλατεία Κοραή και στα Προπύλαια, όπου ομάδες ακροδεξιών επιχειρούν να περάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στα Εξάρχεια.

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς την οδό Ακαδημίας, όπου τους εμπόδισαν διμοιρίες των ΜΑΤ, απωθώντας τους εκ νέου προς την οδό Πανεπιστημίου. Οι διαδηλωτές αποχώρησαν προς την πλευρά της Ομόνοιας και άλλοι οπισθοχώρησαν προς την οδό Σταδίου.

Παρακολουθήστε τα επεισόδια από την τηλεόραση της Zougla:



Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης από πλευράς των αστυνομικών, για να διαλύσουν το πλήθος. Η αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη.

Σημειώνεται ότι μέχρι πριν από λίγη ώρα στον χώρο των Προπυλαίων διαδήλωναν μερικές εκατοντάδες άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.





Οι διαδηλωτές που έφτασαν στα Προπύλαια και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, φεύγοντας, άφησαν το στίγμα τους μέσω συνθημάτων που έγραψαν στους τοίχους.




















Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!