Μήνυση κατά δύο προστατευόμενων μαρτύρων από τον Δ. Αβραμόπουλο

Μήνυση για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατέθεσε ο επίτροπος Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά δύο προστατευόμενων μαρτύων στην υπόθεση Νοvartis. 

Ζήτησε επίσης «να διερευνηθεί και η συμμετοχή και άλλων προσώπων, ηθικών αυτουργών και συνεργών και συμμετεχόντων στη διάπραξη και άλλων αυτεπάγγελτα διωκομένων εγκλημάτων» και να ανακληθεί το καθεστώς προστατευόμενων μαρτύρων, χαρακτηρίζοντας τους μηνυόμενους ψευδομάρτυρες και συκοφάντες.

«Από τα δύο δικόγραφα προκύπτει ότι στη δικογραφία δυόμισι χιλιάδων σελίδων, δεν υπάρχουν παρά μόνο δύο παράγραφοι που αναφέρονται στο όνομά μου από τους δύο ψευδομάρτυρες και δεν υπάρχει ούτε μία λέξη των μαρτυριών η οποία να μην είναι ψευδής, αυταπόδεικτα και εμφανέστατα», σημείωσε ο επίτροπος και πρόσθεσε: «Η υπαγωγή τους στο καθεστώς προστασίας μαρτύρων θα πρέπει να επανεξετασθεί από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ώστε οι σχετικές διατάξεις να ανακληθούν και οι ψευδομάρτυρες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για τις εγκληματικές πράξεις που διέπραξαν με τις καταθέσεις τους».

Καταλήγοντας, ο κ. Αβραμόπουλος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Δικαιοσύνη και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως «θα αποκαλυφθεί η σκευωρία και θα λάμψει η αλήθεια». 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!