Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική

Τοπικές βροχές αναμένονται στα βορειοδυτικά μέχρι το απόγευμα και το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί στα ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, τοπικά στα ανατολικά τμήματα έως 8 μποφόρ, που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. 

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τοπικές ομίχλες θα αναπτυχθούν τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου. 

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Περιορισμένη ορατότητα η τοπικές ομίχλες το πρωί.

Ανεμοι: στα δυτικά δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι 5 με 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές στην Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο μέχρι το απόγευμα. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το πρωί στο βόρειο Ιόνιο.

Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες από το απόγευμα στα νότια. Περιορισμένη ορατότητα η τοπικές ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 18 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα βόρεια τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς κελσίου. 

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 09-02-2018

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές, οι οποίες τη νύχτα στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.

Ανεμοι: δυτικών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί. Από το βράδυ στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!