Συνάντηση του Προέδρου της Διακομματικής για τον Ελληνισμό της Διασποράς, Α.Τριανταφυλλίδη με τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Κεγάμ Χατσεριάν

Θεσσαλονίκη, 6.2.2018
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Προέδρου της Διακομματικής για τον Ελληνισμό της Διασποράς, Α.Τριανταφυλλίδη με τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Κεγάμ Χατσεριάν.(ΦΩΤΟ)

Με τον νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Κεγάμ Χατσεριάν, τον Προέδρο, Παύλο Τσολακιάν και τα  μέλη του νέου Προεδρείου του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Μητρόπολης Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για τον Ελληνισμό της Διασποράς, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.
Όπως τόνισε στο χαιρετισμό του ο κ. Τριανταφυλλίδης «Μας συνδέουν οι δρόμοι της Ιστορίας και της Θρησκείας. Μας συνδέουν οι παράλληλες ιστορίες δεινών, διώξεων και Γενοκτονιών. Για εμάς τους Πόντιους, ο συντονισμένος και αποτελεσματικός τρόπος Διεθνοποίησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αποτελεί παραδειγματικό μοντέλο».
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Νικήτας Κακλαμάνης,  ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο., κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, κ. Δημήτριος Σεβαστάκης, η Πρόεδρος της ΚΟΦ Ελλάδας-Αρμενίας, κα Ελένη Σταματάκη και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο., κ. Αθανάσιος Μπούρας.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!