Ο Τόσκας προανήγγειλε προσλήψεις αλλοδαπών στην Αστυνομία

Στο παράδειγμα της Σκότλαντ Γιαρντ φέρεται να αναφέρθηκε από το Λονδίνο όπου βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας υποστηρίζοντας την ένταξη αλλοδαπών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε κι εμείς τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να μπορεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε ο κ. Τόσκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

 

Ο κ. Τόσκας προανήγγειλε νομοθετικές παρεμβάσεις για το θέμα, ενώ συμπλήρωσε ότι υπάρχουν ήδη ομογενείς από την Αλβανία και με τον ίδιο τρόπο θα υπάρξουν άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!