ΡΕΚΚ: “Καπναποθήκες”: Άρχισαν οι κινητοποιήσεις των κατοίκων



Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
                            E-mail: dimotikikinisikal@gmail.com,  info@rekk.gr,     

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Καπναποθήκες”: Άρχισαν οι κινητοποιήσεις των κατοίκων

Από το πρωι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στο χώρο διάθεσης αγροτικών προϊόντων από τους «Παραγωγούς χωρίς Μεσάζοντες» και το «Αγροτικό Παντοπωλείο Συν.Πε.» μέσα στο χώρο των πρώην «Καπναποθηκών» (Άλσος Νέας Κρήνης) άρχισαν οι κινητοποιήσεις κατοίκων και συλλογικοτήτων με αίτημα την απόδοση του χώρου στο Δήμο, τις οποίες στηρίζει η ΡΕΚΚ .
Συγκεκριμένα, δεκάδες κάτοικοι υπέγραψαν κάτω από το σχετικό κείμενο , το οποίο συνυπογράφουν δημοτικοί σύμβουλοι από πολλές  δημοτικές παρατάξεις (της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας).
Από τη ΡΕΚΚ παρευρέθηκαν οι Μανόλης Λαμτζίδης (επικεφαλής), Σταύρος Μαβίδης (Σταύρακας) (δημοτικός σύμβουλος), Οδυσσέας Αθανασιάδης, Καργάκης Στέφανος (μέλη του ΣΣ και Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου «Μπουμπουλίνα»  αντίστοιχα) και ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Παναγιωτίδης.
Με πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κρήνης «Μπουμπουλίνα» σχηματίστηκε Επιτροπή Πρωτοβουλίας, η οποία το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε νέες δράσεις.
                           Καλαμαριά, 12.2.2018

                           Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!