Σ. Αναστασιάδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης: Ο Τσίπρας είναι ο ορισμός του διχασμού

Θεσσαλονίκη  13  Φεβρουαρίου 2018


                                                            Δελτίο Τύπου

Σ. Αναστασιάδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης: Ο Τσίπρας είναι ο ορισμός του διχασμού
Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας  είναι ο ορισμός του διχασμού, εξέφρασε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωϊ, 13.02.2018.
« Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας να βρίζει τους Έλληνες που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο και να τους χαρακτηρίζει «όχλο». Αυτός είναι ο ορισμός του διχασμού από έναν αμετροεπή Πρωθυπουργό..», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην  Ερώτηση 45 βουλευτών της ΝΔ για την απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων ΕΣΠΑ 2014-2020, επισήμανε  την ανάγκη να διοχευτευθούν άμεσα στην αγορά οι εξασφαλισμένοι ευρωπαϊκοί πόροι του ΕΣΠΑ 2014-2020, προκειμένου να συμβάλουν στη διασφάλιση θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων.
« Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκούς πόρους 20,382 δις,  που μαζί με την εθνική συμμετοχή φτάνουν τα 26 δις,   ωστόσο, στην πραγματική οικονομία η απορρόφηση είναι πολύ μικρή», όπως ξεκαθάρισε ο βουλευτής της ΝΔ.
Τέλος, μιλώντας για τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο της Novartis, τόνισε ότι όπου υπάρχει ευθύνη θα πρέπει να αποδοθεί και ότι δεν νιώθει οίκτο ή συμπάθεια για κάποιον που έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο.
«Η κυβέρνηση πρέπει να είναι πιο ψύχραιμη και φειδωλή σε αυτά που λέει. Είναι πολύ νωρίς να αποδώσουμε ευθύνες», ανέφερε  σχετικά.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!