Ροζ σκάνδαλο στον Λευκό Οίκο

Σεξουαλικό σκάνδαλο ξέσπασε στον Λευκό Οίκο.  Πρωταγωνιστής είναι ο Ρομπ Πόρτερ που ήταν το δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ και ο οποίος παραιτήθηκε  μετά από σοβαρές καταγγελίες των δύο πρώην συζύγων του ότι της κακοποιούσε.

«Με τραβούσε γυμνή, με έβαλε κάτω από το ντους κι άρχισε να μου φωνάζει»,ισχυρίζεται η Τζένιφερ Γιλουγκμπάι και εξιστορεί τις βρισιές και την κακομεταχείρισή της από τον μήνα του μέλιτος κιόλας.

Επίσης αποκαλύπτεται ότι η Χόουπς Χικς για την οποία υπάρχουν φήμες ότι είχε σχέση με τον Τραμπ είναι ζευγάρι με τον Πόρτερ. Αυτό τονίζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Μάλιστα δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία για του λόγου του αληθές:    Ο Πόρτερ δήλωσε  στην εφημερίδα «Daily Mail»: «Δεν θα σχολιάσω αυτό το θέμα,πέρα από το ότι πολλοί από τους ισχυρισμούς είναι συκοφαντικοί και απλά ψευδείς».

eleftherostypos


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!