Ζ. Ζάεφ: Ένα δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ θα άρει κάθε αμφιβολία των Ελλήνων

Για δημοψήφισμα στην χώρα του, το οποίο θα αποτελέσει επιπλέον εγγύηση για την Ελλάδα, καθώς θα άρει κάθε αμφιβολία, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, σε δήλωσή του στον βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό Nova, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι το ζήτημα των διμερών σχέσεων θα έχει λυθεί μέχρι τον Ιούνιο, ώστε να υπάρξει πρόσκληση για ένταξη στο NATO στη σύνοδο της 11ης και 12ης Ιουλίου.

«Οι πολίτες θα αποφασίσουν. Είμαι πεπεισμένος ότι οι "Μακεδόνες" είναι έτοιμοι γι' αυτό. Είμαστε ακόμη σε διαπραγματεύσεις και ελπίζω σε μία λύση η οποία θα διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια των πολιτών της Ελλάδας και της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας"», ανέφερε ο Ζ. Ζάεφ.

«Μόνον έτσι είναι εφικτό να χτιστεί μία φιλία, η οποία θα πρέπει να πατά σε διαρκή και στέρεα βάση», πρόσθεσε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!