Αλ. Τσίπρας: «Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα»

Αυτήν την απάντηση έδωσε ο πρωθυπουργός στην ένσταση του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ.

Στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στις 27 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις εξελίξεις στο Μακεδονικό. Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκφράζει την ένστασή του ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της Ν.Δ. και τον Αλέξη Τσίπρα να του αντέτεινε: «Όσο κάθομαι εγώ στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχω ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της».

Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε, τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας: «Όσο περνάει από το χέρι μου, θα το λύσω».


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!