Γ. Λίλτσης: Διαβούλευση με τους πολίτες της Ευκαρπίας

Διαβούλευση με τους πολίτες της Ευκαρπίας

Τα... παράπονά τους στον υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά και επικεφαλής της παράταξης «αναΤΡΟΠΗ Παύλου Μελά» καλούνται να πουν οι κάτοικοι της Ευκαρπίας την ερχόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.
Ελάτε να καταγράψουμε τα προβλήματα της περιοχής, να καταθέσουμε ιδέες και να προτείνουμε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και για τα οποία δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή αδιαφορεί.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας (28ης Οκτωβρίου 2).
Η παράταξη «αναΤΡΟΠΗ δήμου Παύλου Μελά» πιστή στις αρχές της συνδιαμορφώνει μαζί με τους πολίτες το πρόγραμμά της έχοντας ως μοναδικό στόχο την επίλυση προβλημάτων που χρονίζουν. Θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες συναντήσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου.


«Συνομιλούμε με την κοινωνία και αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά της. Η πρότασή μας για την επόμενη μέρα του δήμου Παύλου Μελά και την μετατροπή του σε έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό δήμο θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης με τους κατοίκους» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!