Βίντεο: Όταν η Μελάνια προσπέρασε τον Τραμπ χωρίς ούτε καν να τον κοιτάξει...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μαζί με τη σύζυγό του Μελάνια και το γιο τους Μπάρον, βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μαρ-α-Λάγκο. Και αυτή είναι η δεύτερη κοινή εμφάνισή τους μέσα σε λίγες μέρες, μετά την επεισοδιακή εμφάνιση της "πρώτης κυρίας" στο Καπιτώλιο για να παρακολουθήσει την ομιλία του συζύγου της, που κάθε άλλο παρά έμεινε ασχολίαστη. Άλλωστε ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για παλιές σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με πορνοστάρ, αλλά και τις φήμες για... κάτι παραπάνω από επαγγελματική σχέση με την όμορφη γραμματέα του στο Λευκό Οίκο.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς με το Air Force One, το προεδρικό ζεύγος χάρισε πάλι πληθώρα φωτογραφικών ενσταντανέ που ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου, καθώς δείχνουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο ότι... κάτι τρέχει με τους Τραμπ.

Η εντυπωσιακή Μελάνια με την κατακόκκινη κάπα, κατεβαίνει τη σκάλα του αεροσκάφους πίσω από το σύζυγό και το γιο της και όταν ο Ντόναλντ Τραμπ κοντοστέκεται και γυρνάει να κοιτάξει προς το μέρος της, εκείνη τον προσπερνάει ανέκφραστη, χωρίς να του ρίξει ούτε ένα βλέμμα και μπαίνει στο προεδρικό αυτοκίνητο. Η γλώσσα του σώματος δεν αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνείας...

Όσο για τον Ντόναλντ Τραμπ έμεινε πίσω εμφανώς αμήχανος και άρχισε να χαιρετάει τον κόσμο στο αεροδρόμιο...

.@realDonaldTrump @FLOTUS & Barron get in limo for ride to Mar-a-Lago. #TrumpInPalmBeach pic.twitter.com/piUi4Sp6nr

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!