Σουλτς: Ημέρα αποφάσεων για κυβέρνηση στη Γερμανία

Η σημερινή είναι η ημέρα των αποφάσεων, δεν πρόκειται για τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από τον σχηματισμό μιας σταθερής και βιώσιμης κυβέρνησης, δήλωσε ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) Μάρτιν Σουλτς.

«Σε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές χώρες του κόσμου, μια κυβέρνηση πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίσει τις διεθνείς και εθνικές προκλήσεις. Εργαζόμαστε για την δημιουργία σοβαρής βάσης για μια τέτοια κυβέρνηση. Εχω σοβαρούς λόγους να πιστεύω ότι σήμερα θα καταλήξουμε σε συμφωνία, ελπίζω ότι θα υπάρξει θετικό πνεύμα και ένα καλό αποτέλεσμα για την χώρα μας», τόνισε ο αρχηγός του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος στη Γερμανία.

«Οι διαφορές στα υπό εξέτασιν θέμα της εξωτερικής πολιτικής δεν είναι μεγάλες. Στη συνέχεια θα συζητηθούν τα κοινωνικοπολιτικά θέματα. Στα ευρωπαϊκά θέματα υπήρξε συμφωνία ήδη τη Δευτέρα. Σε αυτό το πνεύμα ελπίζω ότι θα καταλήξουμε σε ένα καλό, εποικοδομητικό και βιώσιμο κοινό αποτέλεσμα», είπε ο κ. Σουλτς, προσερχόμενος στο κτήριο των κεντρικών γραφείων της Χριστιανικής Δημοκρατικής Ένωσης (CDU) της Άνγκελα Μέρκελ, το οποίο φέρει το όνομα «Κόνραντ Αντενάουερ», όπως μεταδίδει πρακτορείο Reuters.

Πηγή: ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!