Συνάντηση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις [εικόνα]

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι-Λιούις.

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» την Πέμπτη το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Η κυρία Βαρδινογιάννη εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις, καθώς τον θεωρεί μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες του αιώνα μας, όπως επίσης και την εκτίμηση της για την αξιέπαινη ανθρωπιστική του δράση την οποία γνώρισε από κοντά καθώς βαδίζουν σε παράλληλα μονοπάτια προσφοράς στον συνάνθρωπο.  Επίσης, η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη την κυρία Δάφνη Οικονόμου, με την οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, για το μεγάλο της έργο και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και της υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της.

Στη φωτογραφία είναι και οι Πρίγκηπας Μιχαήλ, η Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα και η κυρία Δάφνη Οικονόμου, πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!