Εύοσμος: Βιβλιοπαρουσίαση « Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ» με πλούσια δώρα, ζωντανή μουσική και κεράσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                     
Βιβλιοπαρουσίαση « Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ»

          με πλούσια δώρα, ζωντανή μουσική και κεράσματα

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 - Ημέρα των Ερωτευμένων - επέλεξε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευόσμου να παρουσιάσει το βιβλίο του διακεκριμένου Ψυχιάτρου Ιάκωβου Μαρτίδη με τίτλο «Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ», στις 18.30μμ στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης – Μ. Αλεξάνδρου 57 -2ος όροφος.

Την εκδήλωση οργανώνουν η Αντιδημαρχία Παιδείας Δια Βίου Μάθησης Νέας Γενιάς, η Διεύθυνση Παιδείας – κοινωνικής Προστασίας και το Τμήμα Βιβλιοθήκης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πρόκειται για το ψυχολογικό ταξίδι των σύγχρονων σχέσεων στον έρωτα, τον γάμο και το διαζύγιο. Το βιβλίο αυτό είναι μια τρυφερή και ψυχολογική ματιά σε όσα συμβαίνουν στη ζωή ενός ζευγαριού, πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου αλλά και του διαζυγίου. Καταδεικνύει με ένα απλό και προσιτό τρόπο μέσα από παραδείγματα ιστορίες και παραμύθια το πώς δημιουργούνται τα προβλήματα και το πώς οι άνθρωποι συχνά φτάνουν σε αδιέξοδο. Ο Συγγραφέας προτείνει λύσεις και δοκιμασμένους τρόπους , ώστε να αντιμετωπισθούν επιτυχώς τα προβλήματα και να βελτιωθούν οι σχέσεις. Το βιβλίο αυτό είναι μία προέκταση του κλινικού έργου του Ψυχιάτρου - Συγγραφέα Ιάκωβου Μαρτίδη, ο οποίος βοηθά τον αναγνώστη να ανακαλύψει τις προσωπικές του αλήθειες, να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες του και να σπάσει τους ψυχολογικούς τοίχους που τον κρατάνε δέσμιο και απομονωμένο από τη εσωτερική του γαλήνη, τη χαρά και την δημιουργία.
Μετά την βιβλιοπαρουσίαση θα ακολουθήσει :

-Μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια για την «Αγάπη» από την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου
και λόγω της ημέρας θα προσφερθούν σε όλους σοκολατάκια- κεράσματα - λικέρ και η κλήρωση θα αναδείξει δύο τυχερούς της βραδιάς.
Μία γυναίκα η οποία θα κερδίσει μία χρυσή καρδιά της γνωστής εταιρίας LI LA LO και ένας άνδρας θα κερδίσει ένα ρολόι ….
Λίγα λόγια για τον ΣυγγραφέαΟ Ιάκωβος Μαρτίδης είναι πτυχιούχος  της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας για τη Γνωστική και Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και από το 1993 διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια που έχουν στόχο την καλλιέργεια της αυτογνωσίας, την ανάδειξη των φωτεινών πλευρών των ανθρώπων και την δημιουργία μιας ευχάριστης υπαρξιακής στάσης ζωής.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!