«Κεραυνοί» Καρατζαφέρη κατά Άδωνι Γεωργιάδη

Με αφορμή την εμπλοκή του αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο πρώην πολιτικός «μέντορας» του Γιώργος Καρατζαφέρης ξεσπάθωσε στην εκπομπή «εν κατακλείδι»

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μεταξύ άλλων είπε: «Υπάρχουν πράγματα που θα εξεταστούν σε βάθος και εν κατακλείδι θα την πληρώσουν εκείνοι που φταίνε. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αίφνης ο κος Άδωνις Γεωργιάδης τα "έπιασε". Αλλά άμα τα "έπιασε" να πάει μέσα».

 «Τώρα είναι η συζήτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Πολλά εκατομμύρια. Όταν κ. Άδωνι έδινες τα εκατομμύρια για να γίνεις πρωτοσέλιδο, αυτό είναι ιστορία και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις. Όταν πλήρωνες για να βρίζουν αυτούς που σε βοήθησαν, αυτό είναι θέμα».

«Οι καθημερινές εμφανίσεις σε κανάλια ημετέρων έχουν ένα κόστος κύριε Γεωργιάδη. Δεν τα πλήρωσες εσύ όμως, τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis», κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!