Ρουβίκωνας για τον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Κιέβου: Οι Ουκρανοί φασίστες έρχονται στην Ελλάδα

Σε ανακοίνωσή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η οργάνωση επισημαίνει, μεταξύ άλλων: "Ο «Δεξιός τομέας» είναι στην ουσία ένας πανίσχυρος ναζιστικός στρατός με την υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ, που όπως κάθε τέτοιος στρατός έχει μαζέψει στους κόλπους λούμπεν και άγρια νεολαιίστικα στοιχεία. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Δυναμό Κιέβου είναι η καρδιά των ένοπλων παραστρατιωτικών ομάδων του «Δεξιού τομέα».

Αυτοί οι φασίστες έρχονται στην Ελλάδα εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα της 15ης Φλεβάρη.

Είναι καθήκον πρώτα από όλα των αντιφασιστών στις κερκίδες, ανεξάρτητα ποιά ομάδα υποστηρίζουν να αντιπαρατεθούν και να δώσουν ένα σαφές μήνυμα στον φασιστικό οχετό του «Δεξιού τομέα» (που ας μην ξεχνάμε, είχε ζωτικές σχέδσεις με την Χρυσή Αυγή). Μαζί τους πρέπει να συμπαραταχθεί και ο κόσμος του αγώνα που δεν έχει ή δεν θέλει να έχει σχέσεις με τις ΠΑΕ. Είναι μια πρόκληση που υπερβαίνει το ζήτημα του ποδοσφαίρου".

(Φωτό: AP Photo/Efrem Lukatsky)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!