Γερμανία: Η Αντρέα Νάλες θα οριστεί προσωρινή αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών

Προσωρινή αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) θα οριστεί πιθανότατα αύριο η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αντρέα Νάλες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται γερμανικά ΜΜΕ, οι οποίες ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται από το SPD.

Μετά την ανακοίνωση του Μάρτιν Σουλτς ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην επόμενη κυβέρνηση και με δεδομένο ότι επρόκειτο να παραιτηθεί μετά την ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας επικύρωσης του κυβερνητικού συνασπισμού, πληροφορίες θέλουν την κυρία Νάλες να αναλαμβάνει προσωρινά την ηγεσία του κόμματος κατά την αυριανή συνεδρίαση του Προεδρείου του, μέχρι τη διεξαγωγή συνεδρίου.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, με πολλά στελέχη να κατηγορούν την ηγεσία τους ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται εν κρυπτώ και μόνο από έναν μικρό κύκλο.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!