Γεωργίου: "Δολοφονική επίθεση από τον Μπόγρη"

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (05/02) ο δημοσιογράφος της 24MEDIA, Σωτήρης Γεωργίου αποκάλυψε μέσω των social media πως δέχτηκε επίθεση από τον σέντερ του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη. Λίγες ώρες αργότερα, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για το περιστατικό.

"Ευτυχώς που μιλάμε κανονικά, γιατί όταν τρως μπουνιές στο κεφάλι είναι επιτυχία να μπορείς να μιλάς κανονικά", είπε αρχικά και τόνισε: "Είχα δεχθεί διάφορες απειλές και είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Αλλά δεν θα το κάνω".

Στη συνέχεια είπε: "Δεν έχουμε δεχθεί επίθεση από οπαδούς τόσο καιρό γιατί όλοι ξέρουν πως τρελός - ξετρελός, είμαι ακριβοδίκαιος. Έχουν ειπωθεί τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. Τέλος πάντων. Ήμουν στο Κολωνάκι για ένα ποτό. Τα είχαμε πει πριν στο ράδιο για το μπάσκετ και είπα να βγω να ξεσκάσω. Κάθομαι στο κεντρικό μπαρ με έναν φίλο και ξαφνικά δέχομαι μία τραμπούκικη δολοφονική επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη! Γιατί όταν δέχεται μπουνιές είναι δολοφονική επίθεση. Δεν μου είπε Γεωργίου είσαι βλάκας. Δεν λογομαχήσαμε. Αυτό δεν θα με ενοχλούσε".

Για να συμπληρώσει: "Νιώθω να μου τραβάει το αυτί, γυρνάω και βλέπω πάνω στα φώτα ένα θηρίο κι αμέσως δέχομαι μία καρπαζιά. Δέχτηκα μπουνιές πρόλαβα κάπως να αντιδράσω και να προφυλαχθώ, στη συνέχεια μπήκαν άτομα μπροστά αλλά συνέχιζε να με κυνηγάει. Με έβριζε με απειλούσε μέχρι που έπεσαν μπροστά τα παιδιά από το μαγαζί. Ήταν τρομερό πως ενώ βγήκα έξω με αίματα στο αυτί από το σκίσιμο, βγήκε κι αυτός έξω και συνέχισε να με απειλεί και να με βρίζει!"

Ο Σωτήρης Γεωργίου είπε ακόμα: "Δεν θα έδινα σημασία αν μου έλεγε διάφορα πράγματα. Ακόμα και να μου πετούσε ένα ποτήρι νερό δεν θα είχα πρόβλημα. Πήγα στο νοσοκομείο και δεν έκανα μήνυση αμέσως. Δεν με ενοχλεί ο Ολυμπιακός. Δεν εμπλέκεται πουθενά η ομάδα. Είναι καθαρά προσωπικό του κυρίου. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει δεν έχουμε αλλάξει ούτε ένα μήνυμα. Θα μιλήσω με τους δικηγόρους μου και θα δω τι θα κάνω. Εντάξει, δεν ήρθε για παράδειγμα ο πλέι μέικερ ώστε να μπορώ να τα βγάλω κάπως πέρα. Ήρθε το θηρίο των 2.12. Κι αυτό που είπα μέσα μου είναι πως γίνεται να τα κάνει αυτά ένας αθλητής και δεύτερον που πάμε… Αν τα κάνουν αυτά οι αθλητές, οι οπαδοί θα πλακώνουν! Είναι φοβερά αυτά που ζούμε".

Σχετικά με τον Ολυμπιακό, ανέφερε: "Επικοινώνησε αμέσως μαζί μου ο Χρήστος Μπαφές και μου είπε αν χρειάζομαι κάτι. Ο Ολυμπιακός κατακρίνει το συμβάν κι έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό όλο αυτό. Δεν πρέπει να μπλέξουμε τα οπαδικά και τις ομάδες".


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!