Ποιοι πολιτικοί «κατέβηκαν» στο συλλαλητήριο

Δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί της κυβέρνησης που έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για την Μακεδονία, ενώ ακόμα περισσότεροι είναι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

 

Σύμφωνα με δήλωσή της η υφυπουργός Εσωτερικών βρίσκεται στο συλλαλητήριο. 

 

«Με την ευθύνη της θέσης μου ως υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και ως Ελληνίδα, δηλώνω ακόμη μια φορά: Παρούσα στο σημερινό συλλαλητήριο,παρούσα στην απαίτηση της δικαιοσύνης και της ειρήνης,παρούσα στον αγώνα κατά του αλυτρωτισμού, παρούσα για να δηλώσω ακόμη μια φορά την απλή αλήθεια με τα μεγάλα νοήματα: Ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία», ανέφερε σε δήλωσή της το πρωί.

 

Παρόντες είναι ακόμα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος και o ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος.

 

Το «παρών» στο συλλαλητήριο έδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ ότι θα συμμετέχει στη συγκέντρωση είχε αφήσει να εννοηθεί ο πρώην πρωθυπουργός στη δήλωση του έξω από την εκκλησία για τη λειτουργία της γιορτής της Υπαπαντής στην Καλαμάτα, την Πέμπτη.

 

Στη συγκέντρωση βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και η ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καιλή μαζί με την Σοφία Βούλτεψη και τον Βασίλη Κικίλια από την Νέα Δημοκρατία. Στο συλλαλητήριο ωστόσο εμφανίστηκε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής, αλλά και ο πρώην νομάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς

 

Βασίλης Λεβέντης
Βασίλης Λεβέντης

 

Παναγιώτης Ψωμιάδης
Παναγιώτης Ψωμιάδης

 

 Σοφία Βούλτεψη και Εύα Καϊλή
Σοφία Βούλτεψη και Εύα Καϊλή

 

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, Σοφία Βούλτεψη και Κώστας Σκρέκας
Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, Σοφία Βούλτεψη και Κώστας Σκρέκας

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!