Ημέρες Δημοκρατίας στο Δήμο Καλαμαριάς Οι έφηβοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συζητούν την Παρασκευή την «Κοινωνική Αλληλεγγύη»

                                                                 
Καλαμαριά   0702 – 2018

                           
                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημέρες Δημοκρατίας στο Δήμο Καλαμαριάς
Οι έφηβοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  συζητούν την Παρασκευή την «Κοινωνική Αλληλεγγύη»


Το Γραφείο Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας & Δία Βίου Μάθησης συνεχίζοντας  για τρίτη χρονιά φέτος, τη διοργάνωση του θεσμού  «Ημέρες Δημοκρατίας»,  πραγματοποιεί μεθαύριο Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 10.00  το πρωί τη δεύτερη συνεδρίαση των μαθητών δημοτικών Σχολείων, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (Καραμαούνα 1-Πλατεία Σκρά) .

Στη συνεδρίαση  αυτή που  αποσκοπεί στην προαγωγή της συμμετοχικής δράσης των νέων και την εξοικείωση τους με τους δημοκρατικούς θεσμούς, συμμετέχουν οι μαθητές τριών Δημοτικών Σχολείων του 3ου, του 12ου και του 20ου .

Οι νεαροί ομιλητές θα καταλάβουν τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και θα θέσουν για συζήτηση ένα πολύ ενδιαφέρον και ευαίσθητο θέμα, την «Κοινωνική Αλληλεγγύη»  που στις μέρες έχει αναδειχθεί ποικιλοτρόπως.  Οι προτάσεις και οι θέσεις που θα διατυπώσουν οι νεαροί μαθητές πάνω το επίμαχο θέμα αλλά και η ευαισθησία που θα επιδείξουν,  ενδεχομένως να αποτελέσει στο μέλλον την αφετηρία για την αυριανή τους στάση και δράση, ως ενεργοί πολίτες, στην προσπάθεια αναζήτησης λύσεων στα προβλήματα, που μπορεί να προκύπτουν.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!