Euroleague: Αίτημα αναστολής της απόφασης ο Γιαννακόπουλος

Αίτημα αναστολής της απόφασης για την τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 12 μήνες, που του επιβλήθηκε, κατέθεσε στην Euroleague ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού δε σκοπεύει να μην παραστεί στο μεθαυριανό ματς με την Μπασκόνια, οπότε σήμερα κατέθεσε το σχετικό αίτημα προς τη διοργανώτρια Αρχή, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, με το... μπαλάκι να βρίσκεται πλέον στην Euroleague, η οποία καλείται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ώρες, μετά από αίτημα του «τριφυλλιού» (σ.σ. ζήτησε απάντηση μέχρι αύριο, 7/2).

Ανεξαρτήτως απόφασης της αναστολής, όμως, η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να βρίσκεται κανονικά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τους Βάσκους. 

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σε περίπτωση απόρριψης της αναστολής, που θα σημαίνει ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ δεν θα έχει την άδεια της Euroleague να βρεθεί στο γήπεδο, τότε αυτό θα θεωρηθεί ως πρόκριμα της δευτεροβάθμιας απόφασης, με τις εξελίξεις να βρίσκονται προ των πυλών. 

Υπενθυμίζεται ότι στον Παναθηναϊκό περιμένουν δικαίωση Γιαννακόπουλου στο δευτεροβάθμιο όργανο, ενώ σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, τότε το δημοψήφισμα, το οποίο προανήγγειλε εχθές, θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!