Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «House of Cards» Reg E. Cathey

Σε ηλικία μόλις 59 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Reg E. Cathey, τον οποίο γνωρίσαμε ως τον Freddy του «House of Cards», τον αγαπημένο εστιάτορα του Frank Underwood πριν και κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου του εκλιπόντα ο Cathey έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα και άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή, στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη.



Ο Reg E. Cathey, είχε τρεις φορές προταθεί στα τηλεοπτικά βραβεία Emmy. Το απέκτησε χάρη στον ρόλο του στο «House of Cards» το 2015 ως ο ιδιοκτήτης του ρεστοράν Freddy Hayes και αργότερα ο άνθρωπος που επωφελήθηκε από το πρόγραμμα «America Works» του προέδρου Frank Underwood.

Είχε επίσης παίξει τους ρόλους των Norman Wilson στο πολυβραβευμένο «The Wire», τον αστυνομικό στο «Outcast» και τον Martin Querns στο Oz..

Στον κινηματογράφο είχε παίξει στα The Mask, American Psycho, και Pootie Tang.

Το δίκτυο Netflix με ανακοίνωση του αποχαιρέτησε τον ηθοποιό. «Είμαστε συντετριμένοι από τον θάνατο του φίλου μας και συνεργάτη μας στο House of Cards, Reg E. Cathey. Ο Reg ήταν ο πιο ευγενής άνθρωπος, ο πιο δυνατός ηθοποιός, ένας αληθινός κύριος. Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένειά του».

Από τις καλύτερες στιγμές του Freddy στο «House of Cards» όταν λέει τη γνώμη του έξω από τα δόντια στον πρόεδρο Underwood.

Συντετριμμένος δήλωσε στο twitter και ο συνάδελφος και φίλος του Samuel Jackson.



Δείτε το βίντεο:


Δείτε το βίντεο:






Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!