Υπόθεση Novartis: Τον δρόμο για τη Βουλή πήρε η μήνυση Σαμαρά -Σε βάρος Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου

Στα χέρια της Βουλής διαβιβάζεται η μήνυση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την οποία στράφηκε σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση της Νovartis.

Αμελλητί, όπως ορίζει ο νόμος, η Εισαγγελία Πρωτοδικών απέστειλε μέσω του Αρείου Πάγου και του υπουργείου Δικαιοσύνης, τη μήνυση του Α Σαμαρά προκειμένου να ερευνηθούν οσα καταλογίζει σε βάρος του πρωθυπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Το σκέλος της μήνυσης που αφορά στα πρόσωπα των εισαγγελέων που διενεργούν την έρευνα , κ.κ Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη διαβιβάζεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να ερευνηθεί από αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Ομοίως στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάζεται και το σκέλος που αφορά στους δύο προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!