Αδωνις: Ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας είπε ότι η Novartis είχε περίεργες σχέσεις με την τρόικα

«Ο Πάνος Καμμένος είναι βαθιά εκτεθειμένος», είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αναμένω δυο προανακριτικές επιτροπές στη Βουλή, μια για την Novartis και μια για την υπόθεση βλημάτων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε πως ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας είπε τις ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα ότι ο Κωνσταντίνος Φρούζης και η Novartis είχαν περίεργες σχέσεις με την τρόικα.

«Θα στείλω τον φάκελο στον κ. Κοστέλο, στον κ. Γιούνκερ και στην κ. Μέρκελ για να μάθουν τι είδους Μαδούρο στηρίζουν στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για «στημένη υπόθεση» από τους κύριους Τσίπρα, Παπαγγελόπουλο και Πολάκη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, είχε αναφέρει χθες πως θα καταθέσει μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!