Οι Spice Girls επανενώνονται αλλά δεν θα κάνουν συναυλίες ούτε θα βγάλουν νέο δίσκο

Οι Spice Girls επανενώνονται, για το reunion θα πάρουν η καθεμία από κάμποσα εκατομμύρια λίρες αλλά δεν θα κάνουν ούτε περιοδεία ούτε καινούργιο άλμπουμ.

 

Τα πέντε μέλη του διάσημου βρετανικού girlband θα πάρουν από 10 εκατομμύρια λίρες για να συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό talent show στην Κίνα, ένα δεύτερο άλμπουμ με τα μεγαλύτερα hits τους και διάφορες εμπορικές συμφωνίες. 

 

Οι Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C και Geri Horner συναντήθηκαν στο σπίτι της Geri μαζί με τον μάνατζερ Simon Fuller, που έχει αναλάβει την επανένωσή τους. 

 

Παραμένοντας το γυναικείο συγκρότημα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, οι Spice Girls είχαν ενωθεί ξανά το 2007 για μια μεγάλη περιοδεία, την οποία έκλεισαν με μια εμφάνιση στην τελετή λήξης για τους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο.

 

Η Βικτόρια Μπέκαμ, που συμφώνησε να πάρει μέρος σε όλα με μοναδικό όρο να μην τραγουδήσει, δημοσίευσε την Παρασκευή μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram:

 

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!