Survivor 2 -Πανωλεθρία για Μαχητές, οι πρώτες τριβές και τα... αρχηγιλίκια στις δύο ομάδες [βίντεο]

Με κόντρες άρχισε το κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor, με δύο παίχτριες των Διάσημων να την λέει η μία στην άλλη σε μία face to face συζήτηση.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και την Κατερίνα Δαλάκα, όπου ο δυναμικός χαρακτήρας και των δύο δεν τους «επέτρεψε» να κρατήσουν μέσα τους όσα σκεφτόντουσαν.

Την αρχή έκανε η Ελένη Χατζίδου, η οποία έκανε παρατήρηση στην συμπαίχτρια της, λέγοντας πως δεν της αρέσει ο τρόπος που μιλάει στους συμπαίχτες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Καταλαβαίνω ότι κι εσύ αγχώνεσαι αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Καλά κάνεις κι εσύ απλώς σου λέω», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου με την Κατερίνα Δαλάκα να απαντά κοφτά:

«Εγώ ποτέ δεν θέλω να επιβάλω την γνώμη μου. Απλώς λέω τι πιστεύω! Ούτε θέλω να πιέζω τους συμπαίκτες μου, απλώς είναι το ύφος μου έτσι. Δεν ήθελα ποτέ να τους κομπλάρω ή να μην αισθάνονται καλά. Δεν θα ξαναπώ τίποτα από εδώ και πέρα»

Όσον αφορά το αγώνισμα, το έπαθλο πάλι δεν ευχαρίστησε μερικούς παίχτες, οι οποίοι πεινούσαν υπερβολικά πολύ, καθώς περιελάμβανε υπνόσακους, μαξιλάρια και λάμπες.  

Το αγώνισμα ήταν αρκετά συνηθισμένο και όχι μεγάλης δυσκολίας, με τους παίχτες να έπρεπε να περάσουν γρήγορα τα εμπόδια και να πέσουν μέσα στο νερό μέχρι να φτάσουν στο τελικό σημείο όπου θα έπρεπε να παίξουν κάτι σαν air hockey, προσπαθώντας να βάλουν το μπαλάκι στην σωστή τρύπα.

Εν τέλει ήρθε η πανωλεθρία για τους Μαχητές, οι οποίοι έχασαν για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Πάντως το ματς αντικειμενικά ήταν ντέρμπι, καθώς αν και στην αρχή πήγε πόντο-πόντο, οι Διάσημοι πήραν την πολυπόθητη διαφορά, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ελένη Χατζίδου να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν τα ματς. Μπορεί ως γνωστόν οι δύο Διάσημες να είναι από τις πιο αργές της ομάδας, αλλά η τύχη φαίνεται πως ήταν με το μέρος και ήταν καλύτερες στον στόχο από τους αντιπάλους.  

Εν τέλει, οι Διάσημοι έκαναν το 10-7 με τη νίκη του Νάσου Παπαργηρόπουλου και κέρδισαν το πολυπόθητο δώρο «άνεσης».

Η πιο αστεία στιγμή του επεισοδίου πάντως ήταν το κουίζ, όπου εκεί Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν... ρέστα.
 
Αρχικά η Μελίνα Μεταξά απάντησε πως οι νέοι κάνουν σεξ 1.354 φορές τον χρόνο, η Ελένη Χατζίδου ξεστόμισε πως το ρεκόρ που έχει κάνει ένας άνθρωπος στο να ανοίξει το στόμα του ήταν μόλις 25 εκατοστά, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του όταν άκουσε την Ξένια των Rec και την Μαρίνα Πήχου να απαντούν πως η απόσταση που μπορεί να μυρίσει μία σταγόνα αίμα ο καρχαρίας  είναι 15 και 50 εκατοστά.

Στον τελικό του κουίζ έφτασαν ο Θοδωρής και η Ροδάνθη με το μοντέλο να κερδίζει τελικά την φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!