Γκαζάκια στην εταιρεία της Μαρέβας, το Μαξίμου καταγγέλλει ο Κυριάκος UPD

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στην επιχείρηση της συζύγου του προέδρου της Ν.Δ., Μαρέβας Μητσοτάκη.

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από τρία γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Τάκη στην περιοχή του Ψυρρή, τα οποία εξερράγησαν στις 2:40.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο ελάχιστες υλικές ζημιές και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει «απερίφραστα και αποφασιστικά» την επίθεση.

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε λόγο για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του από «τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους».

Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 12 Φεβρουαρίου 2018

Η ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που καταδικάζει την επίθεση αλλά σημειώνει ότι «η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».

Στο ίδιο ύφος και το σχόλιο του επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Δημ. Παπαδημούλη, ο οποίος επικρίνει τον πρόεδρο της Ν.Δ. γιατί επιχειρεί να ενοχοποιήσει την κυβέρνηση.

Είναι αυτονόητη κ απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική κ άλλο οι ακραίες κ ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του @kmitsotakis να ενοχοποιήσει κ για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη κ επικίνδυνη.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 12 Φεβρουαρίου 2018

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό.... Καταλαβαίνουν πού οδηγούν τη χώρα;» έγραψε στο twitter ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν…έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημά της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, πού θα οδηγούσε αυτό; Δεν νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναίκα πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή», δήλωσε (ΣΚΑΪ) ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν».


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!