Ο ΑΠΟΛΛΩΝ με την φανέλα του, στο Λονδίνο. Μια τεράστια συνεργασία ξεκίνησε [φώτο] [video]


Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Πόντου με την φανέλα του, στο Λονδίνο. Μια τεράστια συνεργασία ξεκίνησε Η φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝ Πόντου παρουσιάστηκε στην μεγάλη έκθεση στοιχηματικών εταιρειών, που έγινε στο Λονδίνο. Είναι γνωστή η αγάπη και η σχέση του ανθρώπου, που βρίσκεται πίσω από την μεγάλη αυτή εταιρεία, με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Πόντου.
Το δυναμικό «μπάσιμο» έγινε, λοιπόν, και στην Ελληνική αγορά για την tipbet, η οποία λειτουργεί νόμιμα και στην Ελλάδα ως tipbet.gr
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έχει εδραιωθεί πλέον στα πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων και στις διαφημιστικές πινακίδες γηπέδων της super league.
Η συνεργασία της tipbet με τον ΑΠΟΛΛΩΝ Πόντου θα είναι ακόμη πιο έντονη με την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο δικός μας ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης βρίσκεται σε άριστη συνεργασία με τον «Όμιλο Φίλων ΑΠΟΛΛΩΝ Πόντου» και πολύ αξιόπιστες πηγές τονίζουν ότι "....έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για μια πολύ μεγάλη συνεργασία με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Πόντου που θα κάνει το «μπαμ» στα αθλητικά δρώμενα...."
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας της πόλης μας (ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης), αλλά και στην ομάδα της καρδιάς όλου του Ποντιακού Ελληνισμού (ΑΠΟΛΛΩΝ Πόντου) !







Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμές από την έκθεση του Λονδίνου μέσα από το περίπτερο της tipbet




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!