Ηράκλειο: Νεκρή σε πάρκο βρέθηκε η 37χρονη που είχε εξαφανιστεί

Ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος της πιθανότατα να οφείλεται, λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος.

Όλες αυτές τις ημέρες η μητέρα και ο αδερφός της άτυχης Κατερίνας αναζητούσαν τον δικό τους άνθρωπο σε κάθε πιθανή περιοχή, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμμετείχαν κλιμάκια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι, ιδιαίτερα καλοσυνάτο και ευγενικό, που ποτέ δε δημιουργούσε προβλήματα και κανείς δε μπορεί να πιστέψει τον άδικο και πρόωρο χαμό της.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα είχε φύγει από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου, χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα.

Όταν καθυστερούσε να επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας, η μητέρα της και ο αδερφός της ανησύχησαν και κατήγγειλαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία.

Λίγες ημέρες αργότερα εκδόθηκε για την άτυχη Κατερίνα silver alert.

Πηγή: Cretapost


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!