Αποδείξεις για ρωσική εμπλοκή στις εκλογές των ΗΠΑ ζητά ο Πούτιν

Ο πρόεδρος Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να απαντήσει στις κατηγορίες, αν τα κατηγορούμενα άτομα δεν έχουν παραβιάσει κάποιο ρωσικό νόμο. "Με όλο το σεβασμό για εσάς, με όλο το σεβασμό για το Κογκρέσο...πρέπει να έχετε άτομα με πτυχία νομικής", είπε ο Πούτιν στην δημοσιογράφο Μέγκιν Κέλι και συνέχισε: "100% έχετε. Και αυτοί που είναι καλά μορφωμένοι πρέπει να καταλάβουν ότι εμείς στη Ρωσία δεν μπορούμε να δικάσουμε κάποιον που δεν έχει παραβιάσει το ρωσικό δίκαιο".

Όταν η Κέλι του απάντησε ότι έχει και η ίδια πτυχίο νομικής, ο Πούτιν σχολίασε: "Τότε λοιπόν πρέπει να καταλαβαίνετε και εσείς ότι χρειάζεται ένα επίσημο αίτημα στον Γενικό Εισαγγελέα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δώστε μας ένα έγγραφο, δώστε μας ένα επίσημο αίτημα. Αυτό πρέπει να περάσει μέσα από επίσημα κανάλια, όχι μέσα από τον Τύπο ή από τις φωνές στο αμερικανικό Κογκρέσο".

Η Ουάσινγκτον ισχυρίζεται ότι η Μόσχα έχει αναμειχθεί στις προεδρικές εκλογές του 2016. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη κάτω από την ομπρέλα του FBI. Ο πρόεδρος Τραμπ καθώς και βασικά στελέχη της κυβέρνησής του ερευνώνται για πιθανή σύμπραξη με ρώσους αξιωματούχους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Πηγή:ΑΜΠΕ


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!