Ξέσπασε στον Κουβέλη η μητέρα του στρατιωτικού: «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε;» [βίντεο]

«Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε», ξέσπασε η μητέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Φώτη Κουβέλη. 

Οι γονείς των δύο αξιωματικών και ο αναπληρωτής υπουργός, μαζί με τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, συναντήθηκαν στη λέσχη αξιωματικών της Ορεστιάδας. 

Ο κ. Κουβέλης είπε στην μητέρα του λοχία ότι «είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε. Η διαβεβαίωση μας προς εσάς είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά».

«Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ», ξέσπασε η μητέρα του στρατιωτικού, χωρίς να λάβει απάντηση. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας τόνισε ακόμη, πάντως, ότι «οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!