Ένωση Γονέων δήμου Ωραιοκάστρου: Υιοθετήθηκε η πρόταση για σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με θέματα παιδείας

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Σήμερα ημέρα Παρασκευή 2-03-18 ,η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, παρευρέθηκε στην συνάντηση που είχε το Δ. Σ του συλλόγου του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου με το Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, τον Εντεταλμένο Παιδείας κο.Καρύδη και τον Πρόεδρο Δευτεροβάθμιας κο.Πορφυριάδη ,για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημά τους.
Δόθηκαν εξηγήσεις και προτάσεις από τη Δημοτική αρχή και αναμένουμε  την υλοποίηση των δεσμεύσεων τους απέναντι στο Δ. Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος υιοθέτησε την πρόταση μας, για την σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα Παιδείας, η οποία είχε γίνει από την Ενωση από την πρώτη συνάντηση της με τον Δήμαρχο,  στην αρχή της θητείας μας και την οποία κάναμε και δημόσια με πρόσφατη ανακοίνωση μας.
Είμαστε σε αναμονή για την ημερομηνία σύγκλησης, η οποία θα είναι όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος περί τα τέλη του μήνα Μαρτίου με αρχές Απριλίου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!