Θ. Παπαθεοδώρου: Ο ανασχηματισμός μήνυμα ήττας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ και μέλος της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Novartis, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τονίζει ότι ο ανασχηματισμός δεν αλλάζει την εικόνα της κυβέρνησης και την αποτυχημένη πολιτική της κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι προχώρησε στις συγκεκριμένες αλλαγές για λόγους εσωκομματικής ισορροπίας. «Πρόκειται για ανασχηματισμό ήττας», υπογραμμίζει ο κ. Παπαθεοδώρου ενώ επικρίνει την κυβερνητική πλειοψηφία πως επιδιώκει να διαμορφώσει τεχνητά σκηνικό «πόλωσης και διχασμού με στόχο να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες από τα προβλήματα μίας ολοένα και πιο δύσκολης καθημερινότητας».

Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ δηλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η επιδίωξη είναι να μην αφεθεί η κυβέρνηση να ρίξει λάσπη εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων μέχρι τις επόμενες εκλογές και να κατασκευάσει τον μύθο της δήθεν κάθαρσης εναντίον διαφθοράς, στήνοντας το δικό της «βρώμικο '18». Επισημαίνει ότι η ζημιά στην οικονομία εξαιτίας της πόλωσης που επιδιώκει η κυβέρνηση είναι γεγονός, ενώ δεν αποκλείει να γίνουν πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει οπωσδήποτε. «Μετεκλογικά, πρωταρχική σημασία έχει η εθνική συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων για τις πολιτικές που θα εφαρμοσθούν για να βγει η χώρα από την κρίση», αναφέρει.

Για το επικείμενο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής δηλώνει στο Πρακτορείο αισιόδοξος καθώς έχει στόχο «να εκφράσει τη μεγάλη προοδευτική συμμαχία των πολιτών, των δυνάμεων της αλλαγής, του εκσυγχρονισμού, της ανοιχτής κοινωνίας».


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!