Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλλει την Κωνσταντοπούλου για μικροπολιτική

Με ανακοίνωσή του, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου καταγγέλλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για μικροπολιτικές τακτικές.

Η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου:

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου με απόλυτη πλειοψηφία (12 έναντι 1) αποφάσισε να καταγγείλει δημόσια τη συμπεριφορά της Δικηγόρου κας Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά τις επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις λεκτικές και μη εναντίον συναδέλφων και μελών του Συμβολαιογραφικού μας Συλλόγου.

Η κα Κωνσταντοπούλου τους τελευταίους μήνες έχει προβεί κατά επανάληψη σε απαράδεκτες επιθέσεις σε συμβολαιογραφικά γραφεία, προκαλώντας εντάσεις, βιντεοσκοπώντας τους συναδέλφους χωρίς τη θέληση τους, χτυπώντας εκβιαστικά κουδούνια στους επαγγελματικούς χώρους γνωρίζοντας ότι οι συμβολαιογράφοι εκείνη την ώρα απουσιάζουν τρομοκρατώντας έτσι εργαζόμενους, οργανώνοντας διαμαρτυρίες συλλογικοτήτων σε ημέρα και ώρα που γνωρίζει ότι δεν διεξάγονται πλειστηριασμοί, ενημερώνοντας ψευδώς την κοινή γνώμη και καταλήγει στο να ασκεί ωμή λεκτική βία σε συναδέλφους. Συμπεριφορές, που όχι μόνο δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές και αντιληπτές σε μία δημοκρατική κοινωνία, πολύ δε περισσότερο μάλιστα όταν η κα Κωνσταντοπούλου ως δικηγόρος γνωρίζει ότι ορισμένες εξ΄αυτών αφορούν παράνομες πράξεις. Την ίδια ώρα ζητά να ενημερωθεί στήνοντας επικοινωνιακές φιέστες για διαδικασίες, τις οποίες εκ του επαγγέλματος της θα πρέπει να γνωρίζει.

Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η κα Κωνσταντοπούλου προβαίνει στις παραπάνω πράξεις για καθαρά προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!