Συγκλονίζει η μητέρα της Κατερίνας: Κάποιος της έκανε κακό

Συντετριμμένη η μητέρα της άτυχης 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, που βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης νεκρή στο πάρκο Νεολαίας του Ηρακλείου, Σταυρούλα Γοργογιάννη, μιλώντας στο cretapost, δε μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένεια της.

Σύμφωνα με την ίδια, όλες αυτές τις ημέρες που αναζητούσαν ένα σημάδι από την Κατερίνα, που είχε φύγει από το σπίτι τους στις 5 Μαρτίου, μέσα της ένιωθε ότι το παιδί της, η κόρη που μεγάλωσε με τόσες δυσκολίες είχε πάθει κάτι κακό.

“Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Περίμενα ότι το παιδί μου είχε πάθει κάτι κακό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Ήρθε η στιγμή που μου το επιβεβαίωσε ο γιος μου, ο Γιώργος ότι η Κατερίνα μας ήταν νεκρή.

Δεν είχα το κουράγιο να δω το παιδί μου μέσα σε μία μαύρη σακούλα, το άψυχο κορμάκι της, της Κατερίνας μου” αναφέρει η κα Γοργογιάννη με δάκρυα στα μάτια.

«Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…» λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη στην εκπομπή Tatiana Live

Η κόρη μου είχε τραγικό τέλος. Αύριο το πρωί περιμένω τη νεκροτομή αλλά περιμένω να λάμψει όλη η αλήθεια. Μη λέει ο καθένας λόγια, δεν ήταν φορτισμένη επειδή είχε ένα φίλο και χωρίσανε. Δεν ήταν επιπόλαιη να κάνει κακό στον εαυτό της. Αυτό το αποκλείω. Εγώ νομίζω ότι κάποιος ήθελε να επωφεληθεί, της έταξε και ήθελε να της κάνει κακό και την πέταξε εκεί. Είναι ένα μέρος από το οποίο δεν περνάω. Δεν ήξερα ότι θα ήταν εκεί το παιδί μου. Αν έπεσε, αφού έχουν βάλει κάγκελα και να θέλει κάποιος να πέσει δεν μπορεί να πέσει. Για να έπεσε αποκλείεται. Δεν ήταν διαμελισμένη όπως την είδε ο γιος μου. Κάποιος της έκανε κακό και την πήγε εκεί. Δεν ξέρω τι να πω» λέει συντετριμμένη στο protothema.gr η Ρούλα Γοργογιάννη, μητέρα της 37χρονης Κατερίνας.

Όπως προσθέτει η ίδια και τα δύο της παιδιά τα μεγάλωσε μόνη της, αφού ο πατέρας τους πέθανε αρκετά νέος, μέσα από πολλές δυσκολίες και πολλά προβλήματα.

“Και τα δύο μου παιδιά τα μεγάλωσα μόνη μου με κόπους και στερήσεις. Δεν ξέρω, τι συνέβη και έφυγε η Κατερίνα από το σπίτι, δεν ξέρω τι παράπονο μπορεί να είχε το παιδί μου” λέει η μητέρα της άτυχης 37χρονης.

Ανεργία και χωρισμός

Η Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ. Επιπλέον ήταν άνεργη. Στο σημείο από όπου υπολογίζεται ότι έπεσε υπάρχουν ψηλά προστατευτικά κάγκελα που κάνουν αδύναμο το σενάριο του δυστυχήματος.

Η μητέρα της ωστόσο υποβαθμίζει τον χωρισμό.

«Δεν την άγγιξε ο χωρισμός δεν ήταν καμία σχέση σοβαρή. Ούτε η κόρη μου τα έπαιρνε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Την κόρη μου την ενδιέφερε να βρει δουλειά, δεν ήταν επιπόλαιη για να κάνει κακό στον εαυτό της για μια σχέση η οποία είχε λήξει και δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Το αποκλείω παντελώς», είπε η μητέρα της, Σταυρούλα Γοργογιάννη.

«Απειλές για αυτοκτονία»

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες της εκπομπής, ο πρώην φίλος της Κατερίνας είπε ότι η 37χρονη όταν είχαν χωρίσει πάλι τον Δεκέμβριο, τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του. «Μόνο εσένα έχω» έλεγε στον πρώην φίλο της. Ωστόσο τότε δεν έκανε κάτι.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί η γυναίκα.

Αυτή τη φορά η γυναίκα φέρεται να είπε στον πρώην φίλο της ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι και έδειχνε πιο συνειδητοποιημένη και ήρεμη.

«Δεν είχε προβλήματα για να αυτοκτονήσει» επέμεινε η μητέρα της, που παράλληλα διέψευσε τις φήμες ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της πριν εκείνη εξαφανιστεί.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται την Πέμπτη…

 

 

 

cretapost newsit


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!