Γ. Κουμουτσάκος: Δεν υπάρχει πρόθεση συμψηφισμού, εκτιμά ο Τούρκος πρέσβης

Δεν πρέπει να είναι στις προθέσεις της Τουρκίας ο συμψηφισμός των περιπτώσεων των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους που βρίσκονται στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρέσβη της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αρμόδιος τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. επισήμανε ότι η αίσθηση που έχει αποκομίσει από τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρέσβη, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ στους Δελφούς, είναι ότι ο ίδιος ο πρέσβης δεν εκτιμά πως υπάρχει πρόθεση να γίνει συμψηφισμός, των δύο περιπτώσεων.

Ο κ. Κουμουτσάκος απέδωσε μάλιστα στην κυβέρνηση ελλειματικούς χειρισμούς, απέφυγε πάντως να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα επί του παρόντος εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης του, όπως σημείωσε.

Ωστόσο, με αφορμή την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που φέρονται να εισήλθαν σε τουρκικό έδαφος και κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης, χαρακτήρισε απρόβλεπτη τη συμπεριφορά της Τουρκίας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.





 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!