«Πόλεμος» στην ΕΛ.ΑΣ. για την έκρηξη βίας – Κατηγορίες κατά Τόσκα

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκης με αφορμή την έκρηξη βίας των τελευταίων ημερών. Μάλιστα υποστήριξε πως η κλιμάκωση αυτών των φαινομένων, «μπορεί να οδηγήσει σε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη».

«Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μαυροειδάκος. Απαντώντας στον κ. Τόσκα και στην κριτική του για τους αστυνομικούς, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας», είπε ο συνδικαλιστής των ειδικών φρουρών.

Για τον κ. Τόσκα ανέφερε πως «είναι κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του» για να προσθέσει ότι «σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία».

Σε άλλο σημείο διερωτήθηκε πώς να αντιμετωπιστούν οι μπαχαλάκηδες, όταν καταργείς την Ομάδα Δέλτα. «Όταν βλέπετε να προσάγονται Ρουβίκωνες και μετά να ψέγονται συνάδελφοι που τους προσήγαγαν. Όταν δεν σχηματίζεται καμία δικογραφία εις βάρος τους».


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!