Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθηνών-Λαμίας - Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που εμβόλισε περιπολικά

Κινηματογραφική καταδίωξη με αιματηρή κατάληξη σημειώθηκε το πρωί στην Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν οδηγό που κινείτο ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο των Μικροθηβών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο lamiareport, όλα ξεκίνησαν όταν οδηγός οχήματος με σπασμένο παρμπρίζ δεν υπακούσε στις εντολές των αστυνομικών και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τους πετάει αντικείμενα.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Στο ύψος των Θερμοπυλών ο οδηγός σταμάτησε για λίγο, ωστόσο όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη πολλών χιλιομέτρων. Οι αστυνομικοί μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να σταματήσουν το όχημα διέκοψαν την κυκλοφορία σε διάφορα σημεία. Στην πορεία από τη Λαμία προς την Αθήνα, κινούμενος πάντα στο αντίθετο ρεύμα, ο οδηγός προσπάθησε αρκετές φορές να εμβολίσει περιπολικά που τον προσέγγιζαν και σε δύο περιπτώσεις χτύπησε τα περιπολικά από πίσω. Οι αστυνομικοί κάνοντας τεχνική ανάσχεση στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη απέτρεψαν την πιθανότητα τροχαίου ατυχήματος με διερχόμενους οδηγούς που κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. 

Τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί τού έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός, που κινείτο ανάποδα, δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινείτο ανάποδα ειναι νεκρός.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!