Στην Αθήνα στελέχη της Γαλλικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Υψηλόβαθμα στελέχη της Γαλλικής Πολιτικής Προστασίας, επισκέπτονται αύριο και μεθαύριο την Αθήνα, στο πλαίσιο της διαρκώς διευρυνόμενης συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια προηγούμενων που είχαν πραγματοποιηθεί στην Γαλλία, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα και ελληνικής αντιπροσωπείας, στο Παρίσι και το πρότυπο κέντρο Πολιτικής Προστασίας στη Μασσαλία.

Επικεφαλής της γαλλικής αντιπροσωπείας θα είναι ο γενικός διευθυντής Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Ζακ Βιτκόβσκι, ο οποίος θα έχει συνομιλίες με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας.

Τη γαλλική αντιπροσωπεία θα υποδεχθεί και ο κ. Νίκος Τόσκας, ο οποίος στην πρόσφατη επίσκεψή του στην έδρα της Γαλλικής Πολιτικής Προστασίας είχε συναντήσει τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, κ. Ζεράρ Κολόμπ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίσκεψη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και την 1η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!