ΝΔ για τη μεταφορά Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού: Η κυβέρνηση ενδίδει στους εκβιασμούς των κουκουλοφόρων

Με μία σκληρή ανακοίνωση σχολίασε η ΝΔ την απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου- που κρατείται για αποστολή τρομοδεμάτων- έπειτα από το μπαράζ επιθέσεων αντιεξουσιαστών.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ενδίδει στους εκβιασμούς των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν ανενόχλητοι την Αθήνα, είτε ,λόγω των ιδεοληπτικών της εμμονών, ή της ανικανότητάς της να αντιμετωπίσει τη βία και την ανομία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«H Κυβέρνηση, που επιχείρησε με φωτογραφική διάταξη να βγάλει από τη φυλακή τον Ξηρό και άλλαξε το νόμο για να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας, ενδίδει πλέον και στους εκβιασμούς και των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν ανενόχλητοι την Αθήνα, μεταφέροντας τον “ήρωά” τους Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Είναι αδιάφορο αν η Κυβέρνηση σύρεται σε αυτές τις αποφάσεις λόγω των ιδεοληπτικών της εμμονών ή της ανικανότητάς της να αντιμετωπίσει τη βία και την ανομία.

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η Κυβέρνηση εξευτελίζει κάθε έννοια κράτους δικαίου ντροπιάζοντας διεθνώς τη χώρα μας».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!