Καλογρίδη - Λυκουρέζος μαζί σε βραδινή έξοδο! Τι τρέχει μεταξύ τους;

Μπορεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος να μη μας έχει συνηθίσει σε νυχτοπερπατήματα και ξενύχτια μέχρι το πρωί μετά τον χαμό της συντρόφου του Ζωής Λάσκαρη, αλλά το περασμένο Σάββατο μάλλον έκανε την εξαίρεση από τα συνηθισμένα και μαζί με την παρέα του πήγε να διασκεδάσει σε ένα από τα πιο ωραία προγράμματα της φετινής σεζόν, στο Baraonda, απολαμβάνοντας τον Γιάννη Πάριο στα καλύτερά του.

Και φυσικά τα φλας των φωτογράφων δεν θα άστραφταν ακόμα περισσότερο αν στην παρέα του γνωστού ποινικολόγου δεν βρισκόταν η εντυπωσιακή Νατάσα Καλογρίδη, που τράβηξε όλα τα βλέμματα των θαμώνων με την εντυπωσιακή εμφάνισή της αλλά και γιατί όλο το βράδυ έδειχνε ιδιαίτερα διαχυτική με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνοντας μάλιστα πολλούς να αναρωτηθούν εάν πέρα από μια τρυφερή φιλία οι δυο τους συνδέονται με κάτι περισσότερο...

«Ούτε καν», ήταν βέβαια η αποστομωτική απάντηση αυτόπτη μάρτυρα στον χώρο, που έβλεπε με πόσο θαυμασμό η γοητευτική ηθοποιός φρόντιζε και περιποιόταν όλο το βράδυ τον διακεκριμένο νομικό, ο οποίος μετά από πολλούς μήνες και το δύσκολο διάστημα που πέρασε μετά τον χαμό της συντρόφου του έδειχνε να είναι σε μια πολύ καλή στιγμή στην προσωπική του ζωή και να κοιτάει το μέλλον με χαμόγελα αισιοδοξίας.

«Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς, και ως τον θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς» αφιέρωνε όλη νύχτα ο Γιάννης Πάριος στη Νατάσα Καλογρίδη μαζί με άλλα ερωτικά του τραγούδια και εκείνη δεν σταμάτησε να τον ραίνει με λουλούδια.

Η πανέμορφη ηθοποιός όλο το βράδυ είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θαμώνων του μαγαζιού που έβλεπαν το αστείρευτο κέφι της να ξεχειλίζει και εκείνη να το μεταδίδει και στη συντροφιά της αλλά και στον ερωτικό τραγουδιστή. «Πρώτη φορά είδαμε τον κ. Λυκουρέζο να είναι τόσο εκδηλωτικός», έλεγαν κάποιοι που γνωρίζουν καλά τον ποινικολόγο και είχαν πολύ καιρό να τον δουν τόσο ευδιάθετο, έτσι όπως ήταν παλιά...

youweekly


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!