Ο Ατρόμητος έπιασε τον Ολυμπιακό

Σε έναν αγώνα με τέσσερα γκολ -όλα στο β' ημίχρονο- Πανιώνιος και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Νέα Σμύρνη στην 25η αγωνιστική της Super League.

Το ματς είχε καλό ρυθμό και ενδιαφέρουσες φάσεις.

Τον χορό των γκολ ξεκίνησε ο Σπιντόροβιτς που σκόραρε δύο φορές για τους «κυανέρυθρους» του αγώνα στο 48΄ και στο 59΄.

Η ομάδα του Περιστερίου μείωσε στο 66΄ με τον Κωτσόπουλο, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του Ντάουντα, ενώ η ισοφάριση ήρθε για τον Ατρόμητο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ουαρντά.

Αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας έφερε τον Ατρόμητος στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, μαζί με τον Ολυμπιακό, που έχει μεν 47 βαθμούς, αλλά έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Πανιώνιος είναι 5ος με 33 βαθμούς.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (81' Μπραχίμι), Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (70' Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (62' Νίλσεν)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Ούμπιδες (60' Ντιγκινί) , Ουάρντα, Ντάουντα (60' Κωτσόπουλος)


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!