Πατησίων: Έσπασαν βιτρίνες και προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα

Φθορές σε καταστήματα, αλλά και σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Πατησίων προκάλεσαν άγνωστοι σήμερα το πρωί, περίπου δύο εικοσιτετράωρα μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στην οδό Ερμού.

Οι δράστες βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και άρχισαν να σπάνε βιτρίνες, προκαλώντας ζημιές σε προσόψεις καταστημάτων στην οδό Πατησίων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πόσα καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές.

  

Το σημερινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στο μπαράζ επιθέσεων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες από αναρχικούς - αντιεξουσιαστές που δηλώνουν αλληλλέγγυοι στον απεργό πείνας και δίψας Κ. Γιαγτζόγλου.

Τα πρόσφατα περιστατικά βανδαλισμών ξεσήκωσαν αντιδράσεις στον εμπορικό κόσμο, ενώ πυροδότησαν αντιπαράθεση μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη, ο οποίος καταλόγισε στον Ν. Τόσκα «ανοχή στην ανομία» ζητώντας την παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!