ΡΕΚΚ: «Kαπναποθήκες»: Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών




Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
                            E-mail: dimotikikinisikal@gmail.com,  info@rekk.gr,     

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Kαπναποθήκες»: Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών

Δεκάδες πολίτες προσυπόγραψαν χθες Κυριακή 11.3.2018  το κείμενο διεκδίκησης της Επιτροπής μέσα στο χώρο διάθεσης αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο χώρο των Καπναποθηκών.
Τα μέλη της Επιτροπής ήταν  παρόντα και εξηγούν το δίκαιο του αιτήματος , ενώ στο άμεσο μέλλον ετοιμάζουν «έξοδο» και σε υπόλοιπα σημεία της Καλαμαριάς
Στο σημείο παρευρέθηκαν ο Μανόλης Λαμτζίδης (δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της ΡΕΚΚ) , Αγγελοπούλου Δέσποινα, Βουλγαράκης Νεκτάριος , Μαβίδης Σταύρος(“Σταύρακας”) (δημοτικοί σύμβουλοι ΡΕΚΚ), Παναγιωτίδης Μιχάλης (δημοτικός σύμβουλος της «Κίνησης Πολιτών Καλαμαριάς»), Νίκος Γαβριήλ (μέλος ΣΣ της ΡΕΚΚ) ,  Καργάκης Στέφανος (Πρόεδρος Συλλόγου «Μπουμπουλίνα»), Αθανασιάδης Οδυσσέας (Γραμματέας του Συλλόγου) και Π. Παπουτσίδης, Κ. Κύτας, Ξενοφών Ηρακλείδης, Κυριάκος Καισαρίδης και Παντελής Κωνσταντινίδης (μέλη του Συλλόγου)
Στο χώρο παρευρέθηκε και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, που προσυπέγραψε και το κείμενο διεκδίκησης.
                                        Καλαμαριά, 12.3.2018
                                        Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!