Υπόμνημα της τελευταίας στιγμής από τους ιδιοκτήτες του Mega

Υπόμνημα στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αποφάσισε να καταθέσει αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο του Mega σε έκτακτη συνεδρίαση του πριν λίγο στη Μεσογείων.

Στην αίτηση του το Δ.Σ. του πάλαι ποτέ «μεγάλου καναλιού» θα ζητήσει από το ΕΣΡ να θεωρηθεί θεματικό, προκειμένου να παραμείνει στον «αέρα».

Αύριο είναι μία κρίσιμη μέρα για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς στη συνεδρίασή του το ΕΣΡ θα κρίνει εάν υπάρχει η δυνατότητα να εκπέμπει ή αν θα δώσει εντολή στην Digea να κατεβάσει το σήμα.

Ο σχετικός νόμος 4339 προβλέπει ότι μετά τρίμηνης παρέλευσης από την προκήρυξη του διαγωνισμού, (27 Δεκεμβρίου 2017), παύουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν συμμετείχαν στη αδειοδοτική διαδικασία.

Η απόφαση της ιδιοκτησίας του Mega να μην καταθέσει αίτηση για άδεια προκάλεσε την αγανάκτηση των εργαζομένων, αβέβαιοι για το αν και πότε θα εισπράξουν δεδουλευμένα και αποζημιώσεις.

Θυμίζουμε ότι κανείς εκπρόσωπος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. δεν εμφανίστηκε σε προηγούμενη κλήση του ΕΣΡ στα μέσα Φεβρουαρίου. 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!