Επικοινωνία Αλ. Τσίπρα - Όλαφ Σολτς μετά την απόφαση του SPD

Με τον εκτελούντα χρέη προέδρου του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νέο υπουργό Οικονομικών της χώρας Όλαφ Σολτς επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα του, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter.

«Ελπίζουμε ότι η δύσκολη αυτή απόφαση για τα μέλη του SPD θα αποδειχθεί αποφασιστική για την αλλαγή της ατζέντας στην Ευρώπη από την επιμονή στην λιτότητα προς την δίκαιη και ισορροπημένη ανάπτυξη», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα στο Twitter:

«Επικοινώνησα σήμερα με τον Όλ. Σολτς για να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ελπίζουμε ότι η δύσκολη αυτή απόφαση για τα μέλη του SPD θα αποδειχθεί αποφασιστική για την αλλαγή της ατζέντας στην Ευρώπη από την επιμονή στην λιτότητα προς την δίκαιη & ισορροπημένη ανάπτυξη».

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!