Απαντήσεις για τη στήριξη Μητσοτάκη στη taxibeat ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα» χαρακτηρίζει το κυβερνών κόμμα «τη διαρκή υποστήριξη» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην taxibeat, μετά το δημοσίευμα της «Νέας Σελίδας, σύμφωνα με το οποίο η Μαρεβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη εμπλέκεται στη χρηματοδότηση της ιδιωτικής εταιρίας.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μέχρι και τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαποφυγής της συγκεκριμένης εταιρίας, καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις και να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα;

«Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρία με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο» τονίζει το κυβερνών κόμμα, που περιμένει «πειστικές απαντήσεις και όχι το γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει ο Κ. Μητσοτάκης σε ανάλογες υποθέσεις του».

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Νέα Δημοκρατία διά του αρμόδιου τομεάρχη της, Κώστα Καραμανλή του νεότερου, κατηγόρησε την κυβέρνηση ως υπεύθυνη για τη φυγή της taxibeat. «Είμαστε με την κοινωνία, με την υγιή επιχειρηματικότητα και με την Ελλάδα που θέλει να καινοτομεί, να αξιολογείται και να προχωράει μπροστά. Γι’ αυτόν τον λόγο στηρίζουμε την Beat και κάθε νόμιμη, καινοτόμο πλατφόρμα», είχε πει.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!