ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τίμησε το Γρηγόρη Λαμπράκη

Θεσσαλονίκη 22/5/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τίμησε το Γρηγόρη Λαμπράκη
Σαν σήμερα πριν από 55 χρόνια ο βουλευτής της ΕΔΑ Γρηγόρης Λαμπράκης δεχόταν δολοφονική επίθεση από ακροδεξιούς παρακρατικούς με αποτέλεσμα το θάνατό του μετά από μερικές μέρες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τιμώντας τη μνήμη του αγωνιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας, κατέθεσε σήμερα στεφάνια στο μνημείο που έχει ανεγερθεί προς τιμήν του, στο σημείο όπου έγινε η επίθεση.
Την ίδια ώρα η ΝΔ, όπως αρμόζει στους απογόνους του Κοτζαμάνη, χαϊδεύει την ακροδεξιά και επιδίδεται σε μία πράξη απόλυτης ασέβειας και ανηθικότητας, κατηγορώντας το κυβερνών κόμμα πως “ενώ όλοι συζητούν για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει κολλημένοι στα τρίκυκλα”.
Στην εκδήλωση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, κατέθεσε στεφάνι ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης.
Κατέθεσαν επίσης στεφάνια ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.
Παραβρέθηκαν επίσης συντονιστής της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ερμείδης, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Δημητριάδης, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη – Ανοιχτή Πόλη, Ρία Καλφακάκου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς, Μανόλης Λαμτζίδης, η διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Σάββας Παναγιωτίδης και πλήθος στελεχών και μελών του κόμματος.
Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!